Seniorklubben Syd og Vestsjælland

Seniorklubben DFF

Afdeling Sjælland

 

Lidt nyt fra Seniorklubben, onsdag d. 27/06 2018 holdt vi Sct. Hansfest / Skovtur, vi fik eftermiddagskaffen på Hede land Golfklub hvor værten forklarede hvor der var bedst at spise vores medbragte mad (pga. den varme sommer var det forbudt med åben ild og gril) pga. varmen måtte vi søge skygge under træerne. Hede land er et naturskønt område hvor der er teater og en lille jernbane, vi havde nogle hyggelige timer sammen og der var mulighed for en tur rundt i terrænet og en lille tur i gyngen.

Tirsdag d. 28/08 2018 var vi på Bakken hvor vi skulle se årets Revy, kaffen indtog vi på P pladsen hvorefter der var mulighed for at gå en tur rundt kl. 17.30 var der bestilt bord på Balkon 51 hvor vi fik dagens buffet, efter at vi havde spist var der mulighed for at høre rockmusik fra scenen hvor det var The Spacmakers og The Rocking Ghosts som underholdt, kl. 20.00 var det tid til at se revyen. Som sædvanlig havde vi godt vejr.

 

Sidste arrangement er vores julefrokost i november måned.

 

PKV

Kaj – Gunner - Niels

 


Seniorklubben DFF
Afdeling Sjælland

Så har vi holdt de sidste arrangementer i 2017, D.26 oktober var vi på Samlermuseet Thorsvang i Stege, hvor vi blev guidet rundt med start i en gammel bunker som var indrettet som museum fra krigens tid, der var både lyd optagelser samt lysbilleder, derefter var der mulighed for selv at bevæge sig rundt i den store samling der består af udstillede forretninger og værksteder, der var også en stor samling af ældre biler, frokosten blev indtaget i øl stuen hvor der var udstillet mange forskellige øl fabrikater, en god dag med en rimelig opbakning.
D. 22. november løb sidste arrangement af stablen, det var vores årlige julefrokost som i år blev holdt på Overdrevskroen ved Ringsted, til dette arrangement var der 22 deltagere, en stor tak til kroen for en god julebuffet, også en tak til Aida for at skabe kontakten til kroen.
Det næste som sker i Seniorklubben bliver vores årsmøde i februar måned 2018, se vores annonce som er sammen med afdelingens annonce

P.K.V.
Kaj, Gunner, Niels


Seniorklubben DFF

Afdeling Sjælland

 

Seniorklubben DFF har taget hul på efterårets arrangementer med en tur til Koldkrigsmuseet på Stevns. Vi mødtes Kl. 10.00 og gik en lille rundtur for at se om der var nogle borde og bænke hvor der var læ og samtidig også sol, det bedste sted var på taget af velkomstbygningen hvor vi fik sat et par borde sammen så alle kunne nyde udsigten og samtidig også nyde den medbragte mad.

Kl. 12.45 var det tid til den guidede rundvisning på området samt i undergrunden hvor der er ca. 3 km gange hvor man kunne se indretningen af overvågningen under den kolde krig, rundvisningen varede ca. 2 timer, vi sluttede dagen med kaffe på traktørstedet ved Højrup kirke, der deltog 15 pensionister i arrangementet.

 

P.K.V.

Kaj, Niels.

 


Seniorklubben DFF

Afdeling Sjælland

Så er vi kommet igennem vore arrangementer i foråret, første arrangement var d. 19 april 2017 hvor vi var på Carlsberg Bryggeriet i Valby det var en god dag med en rundviser som kunne fortælle hele historien om bryggeriets fra starten og frem til i dag, der var ikke den store opbakning da der kun deltog 9 personer denne dag.

 


D. 19. maj 2017 var der planlagt tur til Cisternerne på Frederiksberg, da der kun var tilmeldt 4 personer aflyste vi denne tur.

 

Lørdag d. 17 juni 2017 var vi på Flakfortet, vi sejlede fra Nyhavn og til Flakfortet hvor vi spiste frokost og der var lidt tid til at gå en lille tur på øen inden vi tog tilbage til Nyhavn, vi sluttede dagen med en guidet havnerundfart gennem de små kanaler i og omkring Christianshavn.

Der deltog 18 personer det var ikke mange da vi har ca. 100 pensionister, men vi havde en dejlig dag med solskin og en frisk vind, på turen deltog vores journalist Niels Henriksen så det bliver spændene at se hvad han skriver om turen i bladet.

 

 

 

P. K. V.

Gunner, Kaj, Niels


Seniorklubben DFF
Afdeling Sjælland

Årsmøde i Seniorklubben Afdeling Sjælland
Lørdag d. 04. Februar 2017 Comwell Køge Strand

Seniorklubben DFF har skiftet navn da man har sammenlagt Københavns Afd. Med Syd og Vestsjællands Afdeling til en stor afdeling navnet som blev vedtaget er Seniorklubben DFF afdeling Sjælland.

Der var også nyvalg til bestyrelsen, så bestyrelsen består nu af Niels Troest, Kaj Kaas Hansen, Gunner Pedersen, Bjarne Knudsen, Per Ysbæk Nielsen, Ole Pedersen Nyberg.

Det reviderede regnskab blev forelagt, og det viste et overskud på ca. Kr. 1200,00.

Derefter var det tid til at planlægge vore arrangementer for 2017 og man blev enig om følgende aktiviteter,

Onsdag d. 19. april 2017
Carlsberg Bryggeri

Onsdag d. 17. maj 2017
Cisternerne og Zoo Frederiksberg

Lørdag d. 17. juni 2017 (evt. sammen med afdelingen)
Kanalrundfart og Flakfortet evt. medbragt madkurv.

Onsdag d. 16. august 2017
Stevnsfortet evt. med madkurv.

Lørdag d. 16. september 2017 (evt. sammen med afdelingen)
Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm.

Onsdag d. 25. oktober 2017
Samlermuseet på MønSeniorklubben DFF

Syd og Vestsjællands Afdeling

 

Onsdag d. 16. november 2016 afholdt Seniorklubben sin årlige julefrokost, det var Connie og Niels som lagde hus til, maden blev leveret fra SuperBrugsen i Fensmark, vi var i alt 27 pensionister og der var to par fra det gamle Københavns Afdeling, Bent Ole Andersen og Bjarne Knudsen med ledsagere. Vi havde en hyggelig dag hvor snakken gik livligt bordene rundt, efter kaffen afviklede vi pakkespil, det var noget nyt ellers plejer vi at bowle, men der skal jo prøves noget nyt.

Vi aftalte at vi holder vores årsmøde onsdag d. 25/01 2017.

 

P.K.V.

Kaj – Gunner - Niels

 

 
Seniorklubben DFF

Syd og Vestsjællands Afdeling

 

Så har vi taget hul på efterårets arrangementer med en anderledes tur til Møns Klint Onsdag d.17. august 2016.

Vi mødtes på P pladsen ved Geocenter Møns Klint hvor efter vi gik en lille tur langs toppen af klinten, efter en lille times tid var det tid til at se hvad madkurven indeholdt, vi fandt nogle små borde på teressen ved Geocentret, hvor vi alle kunne sidde, omkring kl. 13.15 var det tid til opbrud da der var reserveret pladser på turbåden Discovery i Klintholm Havn for at sejle langs klinten og se den fra vandsiden, vi har før været på klinten men aldrig set den fra vandet, turen varede ca. 2 timer og det var en stor oplevelse, en stor tak til skipperen for turen, dagen sluttede med en kop kaffe på Restaurant Klintholms terasse med udsigt over havnen.

 

P. K.V.

Gunner – Kaj - Niels

 

    

Seniorklubben DFF

Syd og Vestsjællands Afdeling

 

Onsdag d. 15. juni afholdt Seniorklubben vores årlige Sct. Hans fest, og det var som sædvanlig Ib og Michael som lagde telt og have til, vi mødtes ved to tiden til eftermiddagskaffe med bolle og hjemmebagt kringle og lagkage, vi var lidt uheldigt med vejret da himlens sluser åbnede sig over Sydsjælland, det var kun anden gang at vi havde dårligt vejr til vores arrangement, men snakken gik og der var en god stemning, sidst på dagen blev der lidt ophold mellem bygerne så med hjælp fra et par store parasoller fik vi tændt grillen så vore bøffer og pølser kunne blive grillet tilbehøret var salat nye kartofler og kartoffelsalat. Trods vejret var det en god dag og vi sluttede omkring kl. 20.00.

 

P.K.V.

Kaj – Gunner – Niels

 

Ps. Husk turen til Krenkerup Gods i september

    


Seniorklubben DFF

Syd og Vestsjællands Afdeling

 

Brobesøg på broen over Susåen ved Næstved

 

Fredag d. 10. juni 2016 var Seniorklubben på besøg på Arkil A/S byggeplads

ved Susåen i Næstved.

Siden vi var her sidst er brodækket blevet støbt sidst i uge 15,

man startede fredag morgen og var færdig i løbet af søndagen.

Oppe på brodækket er der monteret rækværker og kantbjælken mellem vejbanen og cykelstien / fortovet er ved at være færdig, under broen er den første fag afforskallet, og andet fag (spænd over Susåen) er sænket og forskallingen er fjernet, i uge 23 vil man begynde at tage de store gitterdrager ud, tredje fag er klargjort til at blive sænket så forskallingen kan blive fjernet. Man mangler en lille støbning ved landfæstet i den østlige ende.

Det hele forventes afsluttet og afleveret til indvilgelse 30/10 2016.

 En stor tak til Carsten for at han ville afsætte tid til at vise os rundt.

 

P.K.V.

Kaj – Gunner - Niels

    


 Seniorklubben DFF

Syd og Vestsjællands Afdeling

Besøg på Arkil´s byggeplads ved Susåen i Næstved

 

Fredag d. 26. februar 2016 var 13 seniorer fra seniorklubben på besøg på den nye bro over Susåen, det er det tredje besøg vi har på byggepladsen, der er sket en hel del siden vi sidst var der, den del af den nordlige omfartsvej som går fra fordelerringen på Køgevej og til Ringstedgade er nu åbnet for trafik. Broen over jernbanen der er siderne støbt og man er ved at være klar til at støbe brodækket. Højbroen over Susådalen der er man færdig med underlaget og forskallingen er også kommet på plads, armeringsarbejdet er man i fuld gang med og man forventer at kunne støbe brodækket omkring uge 15, til støbning af selve brodækket skal der bruges ca. 3000 m3 beton og der skal bruges ca. 330 tons armering.

 En stor tak til Projekt Chef Carsten Pommer for en interessant rundvisning, og vi håber at vi kan få lov at komme igen når de har støbt brodækket.

P. K. V.

Gunner – Kaj - Niels

 

  


Seniorklubben DFF

Syd og Vestsjælland Afdeling

Årsmøde

 

Onsdag D. 20/01 2016 afholdt Seniorklubben DFF Syd og Vestsjællands Afdeling sit årsmøde hos Connie og Niels. Dagsorden ifølge vore vedtægter, regnskabet som var revideret af Ib Nielsen viste et lille overskud og blev godkendt, samtlige fra bestyrelsen blev genvalgt.

Sammenlægning af afdelingerne på Sjælland blev også drøftet.

Efter Årsmøder var det tid til at planlægge vore aktiviteter i 2016.

Se vores aktiviteter for 2016 i bladet og på hjemmesiden

 

P. K. V.

Kaj Gunner og NielsNyheder

Lej et sommerhus.


KLIK HER


Nyhedsservice

 

* Obligatorisk felt