Seniorklubben Syd og Vestsjælland

Seniorklubben DFF

Afdeling Sjælland

 

 Igen i år holdt vi vores Sct. Hans fest I Hedeland ved Roskilde

Vi havde et fint vejr (det plejer vi jo når vi er på tur) hvor vi havde nogle hyggelige timer sammen, vi var godt nok ikke så mange men pyt der var en god stemning, vi havde madpakker med som blev nyt på naturlejepladsen hvor der var borde og bænke, Sonja og Connie havde bagt kager.

Igen i år havde vi vores legeplads inspektør med sidste år var det gyngerne som blev godkendt, i år var rutsjebanen som skulle efterses og afprøves, den blev godkendt. Vi aftalte at vi laver en tur til Have og Landskan d. 29. august kl. 10.00 se hjemmesiden for mere information.

 

Husk Julefrokost d. 27. November

 

P.K.V.

Niels

Seniorklubben DFF

Afdeling Sjælland

 

Lidt nyt fra Seniorklubben, onsdag d. 27/06 2018 holdt vi Sct. Hansfest / Skovtur, vi fik eftermiddagskaffen på Hede land Golfklub hvor værten forklarede hvor der var bedst at spise vores medbragte mad (pga. den varme sommer var det forbudt med åben ild og gril) pga. varmen måtte vi søge skygge under træerne. Hede land er et naturskønt område hvor der er teater og en lille jernbane, vi havde nogle hyggelige timer sammen og der var mulighed for en tur rundt i terrænet og en lille tur i gyngen.

Tirsdag d. 28/08 2018 var vi på Bakken hvor vi skulle se årets Revy, kaffen indtog vi på P pladsen hvorefter der var mulighed for at gå en tur rundt kl. 17.30 var der bestilt bord på Balkon 51 hvor vi fik dagens buffet, efter at vi havde spist var der mulighed for at høre rockmusik fra scenen hvor det var The Spacmakers og The Rocking Ghosts som underholdt, kl. 20.00 var det tid til at se revyen. Som sædvanlig havde vi godt vejr.

 

Sidste arrangement er vores julefrokost i november måned.

 

PKV

Kaj – Gunner - Niels

 


Seniorklubben DFF
Afdeling Sjælland

Så har vi holdt de sidste arrangementer i 2017, D.26 oktober var vi på Samlermuseet Thorsvang i Stege, hvor vi blev guidet rundt med start i en gammel bunker som var indrettet som museum fra krigens tid, der var både lyd optagelser samt lysbilleder, derefter var der mulighed for selv at bevæge sig rundt i den store samling der består af udstillede forretninger og værksteder, der var også en stor samling af ældre biler, frokosten blev indtaget i øl stuen hvor der var udstillet mange forskellige øl fabrikater, en god dag med en rimelig opbakning.
D. 22. november løb sidste arrangement af stablen, det var vores årlige julefrokost som i år blev holdt på Overdrevskroen ved Ringsted, til dette arrangement var der 22 deltagere, en stor tak til kroen for en god julebuffet, også en tak til Aida for at skabe kontakten til kroen.
Det næste som sker i Seniorklubben bliver vores årsmøde i februar måned 2018, se vores annonce som er sammen med afdelingens annonce

P.K.V.
Kaj, Gunner, Niels


Seniorklubben DFF

Afdeling Sjælland

 

Seniorklubben DFF har taget hul på efterårets arrangementer med en tur til Koldkrigsmuseet på Stevns. Vi mødtes Kl. 10.00 og gik en lille rundtur for at se om der var nogle borde og bænke hvor der var læ og samtidig også sol, det bedste sted var på taget af velkomstbygningen hvor vi fik sat et par borde sammen så alle kunne nyde udsigten og samtidig også nyde den medbragte mad.

Kl. 12.45 var det tid til den guidede rundvisning på området samt i undergrunden hvor der er ca. 3 km gange hvor man kunne se indretningen af overvågningen under den kolde krig, rundvisningen varede ca. 2 timer, vi sluttede dagen med kaffe på traktørstedet ved Højrup kirke, der deltog 15 pensionister i arrangementet.

 

P.K.V.

Kaj, Niels.

 


Nyheder

Lej et sommerhus.


KLIK HER