Forsikringstilbud

Du har mulighed for at leje et af forsikringens billige feriehuse


Sæsonen løber fra uge 18 / 2018 til uge 17 / 2019. 

Sidste frist for indsendelse af ansøgningsskema til lodtrækningen er den 23. februar 2017. 

Efter endt lodtrækning vil eventuelle ledige uger blive lagt på hjemmesiden. 

Herefter bookes efter først til mølle princippet for alle medlemmer af Interesseforeningen (forsikringstagere hos Tjenestemændenes Forsikring). 

I vil derfor fortsat kunne modtage mails vedrørende bookning af Interesseforeningens ferieboliger efter den 17. februar 2017. Disse behandles på samme vis som ved lodtrækningen.

Klik her for at se mere
Attraktive forsikringer i TJM Forsikring


Som medlem af Dansk Formands Forening kan du, din husstand og dine voksne børn blive godt forsikret i TJM Forsikring. Ud over moderne forsikringer til konkurrencedygtige priser, får du bl.a. adgang til en række attraktive medlemsfordele, grundig rådgivning, god kundeservice og hurtig skadebehandling, når uheldet er ude. TJM Forsikring har solide rødder i de faglige organisationer - og Danmarks mest tilfredse forsikringskunder.  Vi har Danmarks mest tilfredse forsikringskunder

TJM Forsikring har gennem flere år haft Danmarks mest tilfredse forsikringskunder, bl.a. fordi rådgivning og kundeservice prioriteres højt. Samtidig betyder den begrænsede kundekreds, at administrationsomkostningerne er næsten det halve af andre forsikringsselskabers.

 

Forsikringer der passer til dig

TJM Forsikring tilbyder alle de forsikringer, du typisk har brug for som privatperson. Du får din egen lokale forsikringstillidsmand, som kan hjælpe med at finde frem til de forsikringer, der passer til dig og dit liv her og nu. Forsikringstillidsmanden hjælper også med alt det praktiske i forbindelse med køb af forsikringer mv. Med 80 forsikringstillidsmænd, fordelt over hele landet, er der altid én i nærheden af dig. Kundeservice, skadebehandling og administration varetages af medarbejdere på hovedkontoret i Valby. 

 

En stærk familie

TJM Forsikring samarbejder med Tryg, Danmarks største forsikringsselskab. Det sikrer økonomisk soliditet og del i en række attraktive fordelsaftaler.

Som kunde støtter du – uden at det koster dig ekstra - TrygFondens arbejde med at skabe mere tryghed i Danmark. Samtidig er du automatisk medlem af TryghedsGruppen og har dermed hvert år mulighed for at få udbetalt bonus.

 

Ring på telefon 70 33 28 28 og hør, hvor nemt du bliver kunde hos TJM Forsikring.

 

Læs mere på www.tjm-forsikring.dk/fagforbund og på Facebook https://www.facebook.com/tjmforsikring/


Mulighed for bonus

Som kunde i TJM Forsikring er du automatisk medlem af Trygheds-Gruppen og har mulighed for at få udbetalt bonus. Som medlem kan du også på-virke bl.a. TrygFondens og TryghedsGruppens strategi og bonus.
Læs mere på www.tryghedsgruppen.dk.
Mulighed for bonus
Det afhænger bl.a. af TryghedsGruppens økonomiske resultat, om der kan udbeta-les bonus – og hvor meget. Det besluttes hvert år i marts af de medlemsvalgte repræsentanter i TryghedsGruppen. Du er altså ikke garanteret bonus hvert år.

SE mere her-klik


Nyheder

Lej et sommerhus.


KLIK HER